Een handgetekend portret voegt een persoonlijke touch toe aan een speciale gelegenheid, een unieke manier om waardering en liefde te tonen aan anderen. Geef een portrettekening cadeau voor een bijzonder moment, een verjaardag, huwelijk, jubileum of als een liefdevol aandenken aan een dierbare. Tevens is het een prachtig geschenk voor jezelf. Een getekend portret kan volledig worden afgestemd op jouw wensen en jouw interieur.

Portret in opdracht

Ik heb al diverse portretten in opdracht mogen vervaardigen in aquarel, grafiet en pastel. Momenteel geef ik de voorkeur aan het werken met pastelpotloden, pastelkrijt en panpastel op pastelmatpapier. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen zoals Van Gogh, Rembrandt, Faber Castel en Derwent kan ik diepte creëren en nuances toevoegen aan mijn portretten. De materialen bevatten een hoge pigmentatie wat mij in staat stelt om mijn werk in verschillende lagen op te bouwen, waardoor ik complexe details en kleurschakeringen kan bereiken.

Richtprijzen portrettekeningen:

Basisprijs vanaf 1 persoon, wazige achtergrond:
18×24 cm €145 (Meerprijs €25,- p.p. maximaal 2 personen/dieren) *
24x30cm €195 (Meerprijs €25,- p.p. maximaal 3 personen/dieren) *
30×40 cm €395 (Meerprijs €30,- p.p. maximaal 5 personen/dieren) *

* Benoemde prijzen zijn incl. btw. Prijzen zijn exclusief lijst, passe-partout en exclusief eventuele verzendkosten.

Meerprijs extra personen/details

Wil je graag een gedetailleerde achtergrond of specifieke details in de tekening verwerkt. Dat kan. Daarnaast is mogelijk om meerdere personen/dieren te laten portretteren. De enige voorwaarde is dat hoe kleiner het formaat is, hoe minder personen op de tekening kunnen worden afgebeeld. Dit is om een goed resultaat te garanderen.

Welke herinnering mag ik voor jou vastleggen?

Ben je geïnteresseerd in een portrettekening van je geliefde of huisdier? Voel je vrij om contact met me op te nemen voor een prijsopgave. Laat me weten wat je wensen zijn, inclusief het door jou gewenste formaat en ik zal binnen enkele werkdagen reageren op je aanvraag.